Onze helpdesk

Komt u er met de handleiding niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk. Stuur onze helpdesk een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt in uw e-mail uw klantnummer. Dit nummer vindt u binnen Evry bij  "Home" rechtsboven terug.

 

U kunt onze helpdesk op werkdagen tijdens kantoortijden (09:00 - 17:00) telefonisch bereiken via 070 - 777 1008. Elke donderdag tussen 11:00 en 12:00 zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

 

Op nationale feestdagen is onze helpdesk gesloten.


Hulp op afstand

Onze helpdeskmedewerkers kunnen uw computer via internet overnemen.

Deze hulp op afstand kunnen wij aanbieden wanneer wij u aan de telefoon hebben.

 

Het programma voor de hulp op afstand zit in Evry verwerkt (via het menu HELP),

maar u kunt het programma voor hulp op afstand ook hier starten.

 

Ons storingsnummer

Wanneer u buiten de openingstijden van onze telefonische helpdesk een storing wilt melden (bijv. van een EvryOnline server) dan kunt u dat doen via 0172-748811. Ons storingsnummer is 7 dagen in de week bereikbaar van 07:00 tot 21:00 uur. Dit nummer is overigens  niet voor "normale" helpdeskvragen, wij bieden ook geen "hulp op afstand".

 

Wanneer daarom blijkt dat het geen storing van onze server(s) is, maar een probleem van uw eigen computer / netwerk / internet verbinding, dan brengen wij u het gesprek in rekening á € 50,- per kwartier (inclusief 21% btw) met een minimum van 1 kwartier.

 

Contactgegevens

Evry B.V.

Ondernemingsweg 66T

2404HN Alphen aan den Rijn

KvK-nummer: 55329373

Twitter