Kan ik ook af en toe offline werken als ik EvryOnline gebruik?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. De gegevens staan namelijk niet op uw eigen computer. U zult dus altijd op de server moeten inloggen. Het is ook niet mogelijk om wat cliëntgegevens tijdelijk over te zetten naar een offline Evry versie, en deze later terug te zetten. Wanneer u EvryOnline gebruikt, zal u dus altijd online moeten zijn om bij uw gegevens te kunnen. Het is natuurlijk wel mogelijk om gegevens vanuit Evry te printen en die te gebruiken.

 

Wij hebben allebei een eigen praktijk en een eigen Evry, kunnen we gezamenlijk werken met EvryOnline?

Ja hoor, dit is geen enkel probleem. Op deze manier kunt u in elkaars Evry kijken, om een afspraak te plannen of om een cliënt over te nemen. Met de rechten binnen Evry zorgt u ervoor, dat u bijvoorbeeld niet elkaars declaratiegegevens kunt inzien.

 

Kunnen wij EvryOnline eerst uitproberen?

Ja, dit is mogelijk. We hebben twee testaccounts die tijdelijk door uw praktijk gebruikt kunnen worden. Omdat wij maar twee accounts hebben, kunt u niet langer dan één á twee weken hiervan gebruik maken.

 

Werkt EvryOnline ook via een dongel?

Ja. Wanneer u internet heeft, kunt u in principe ook inloggen op EvryOnline. Hoe sneller uw verbinding, des te prettiger werkt EvryOnline. Maar zelfs met de beperkte snelheid van mobiel internet (via een dongel) is met EvryOnline uitstekend te werken.

 

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan gerust contact op met onze helpdesk (070-7771008) om een antwoord op uw vragen te krijgen.

Twitter